Правила класация

Рекламирай себе си!

Класация Топ 300

  • Класацията е разделена отделно на мъже и жени.
  • Топ 300 се състои от високо оценявани снимки, които имат най-малко 5 гласа и не повече от 450 за жените, а за мъжете съответно 3 и 300.
  • Една снимка не може да участва в класацията повече от 30 дни.
  • Един потребител участва само с една снимка от профила си - тази с най-високата оценка.
За да видите снимката в уголемен размер, кликнете върху нея и ще може да я оцените и коментирате. Ако искате да видите профила на потребителя, кликнете върху потребителското име. От профила може да пишете на потребителя, да видите останалите снимки и много други неща.

Дневен лидер

Потребител, който се задържи най-много време за деня на първо място в класацията Топ 300,ще стане дневен лидер (има отделна класация за мъже и жени). Класацията за дневен лидер се обновява 6 пъти за 1 час. При всяко обновяване потребителят на върха на Топ 300 получава определен брой точки към дневният си резултат. Броят точки е равен на количеството онлайн потребители в този момент.

В началото на следващия ден потребителят с най-много точки от предишния ден, който е станал лидер за деня, печели джакпота - определен брой бонус точки. Размерът на джакпота нараства през целият ден. Може да видите нарастването на сайта в реално време.

Важно! Само един потребител получава бонус точките - този, който е лидер за деня и е на върха на класацията за дневен лидер в 23:59. Успех! :)

Регионален лидер

Регионалният лидер е потребител от близък град с най-висока оценка от гласуването за снимките му. Правилата за формиране на класацията са същите както за дневният лидер. Може да видите лидерите и за други региони - изборът на регион се намира от дясно на снимката на регионалния лидер.


 
Регионален лидер
Зареждане...
Джакпот
Класация за деня:
polchu (30) 651
 виж повече »

Днешният джакпот е 6 точки.
Лидерите за последните 6 дни:
сряда polchu 6
вторник polchu 8
понеделник polchu 9
неделя polchu 9
cъбота polchu 8
петък polchu 8


Форум Силистра | Гледай СЕИР!
Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!