Избягай от скуката и се забавлявай с нас!
ralinceto блог
В един прекрасен ден ти си отиде, тогава останах сама, гледах след тебе и исках да викам "ела". Край мене минаваха хора забързани  в своите дела, едно момиченце ме попита "Како, защо си сама?". Удар сякаш получих, сърцето ми силно зъби, а малката чакаше отговор и радост в очите блести. Погледнах туй момиченце мило и с болка азправих глава, преглътнах сълзите горчиви и тръгнах в живота сама.

*******
Със залеза на всяка обич настъпва болка и тъга, със залеза на всяка вяра настъпва мрак и пустота. Когато някои си отива и нямаш сили да го спреш, когато виждаш, че едно любов умира, не можеш с нея да умреш. Разбираш, че живота е измамен, че обич имаше, но вече няма, че любовта е болка отлетяла, че си била щастлива, но не си разбрала.
*******

Аз те обичах! "Обичай! И обичана ще бъдеш!" - пожелаха на рожденният ми де. "Обичай и щастлива, ти ще бйдеш!", "С радост ще посрещнеш новия си ден!" И аз обичах с много топлина, и аз щастлива бях до вчерашния ден, когато наред с палещата болка, разбрах - обичах, но обичана не бях! Обичах те! Не съжалявам! Ти беше щастието мое, ти беше моя нежен зов! Ти беше първата ми радост! Но ти не ме разбра в тежката минута не вникна в моето сърце. А може би си имал друга? Незная! А може би за нея бие твоето сърце! Позволи ми за сетен път нежност да пия от сърце, което тупти тъи безкраино към моя йивот. Отдели за сетен път мъничко време! Не изтриваи сълзите ми! Нека се стичат за последен път. Нека бликат от моите очи. Нека аз последно ти казвам голямата думата "обичам". Не ми казвай нишо! Мълчи! Аз те обичах. А ти прощавай! Сбогом! Завинаги, всичко прости, не искам да помниш всичко минало. Аз те обичах! Ти забрави!!!!!!!!!
*******
Бели лилии в красиво езеро. В лодка синя, плаче нежно хубажо момиче. От езерото, водни лилии събира, за своето изгубено момче! Че някога в езерото той се гмурна, букет с лилии да събере, но повече от там не се завърна, на нея неможал да ги даде. Ех, водни лилии, звездици бели - кажете каде е топлото сърце? Сред ващи стръкове са спрели, въздишките на моето момче. Сама седи, цветя събира, от бели лилии букет плете. И мъка в душата си събира, че няма на кого да ги даде.


 
интересен
позитивен рейтинг: 4  |  негативен рейтинг: 0

Напиши коментар:

 

Форум Силистра | Гледай СЕИР!
Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!