Избягай от скуката и се забавлявай с нас!
Barmana88 блог
 


Има таен план зад всеки аспект на живота. Съществува Елит, който контролира почти всички Политически, Икономически, Социални, Корпоративни, някои Неправителствени или дори Антиглобалистични Организации.Този филм използва работата и изследванията на професионалисти от всички сфери, които могат да помогнат да се разкрият тези планове и да се постави бъдещето на тази планета в ръцете на хората.

Това е една компилация на информация от различни водещи изследователи, Адвокати,Учени, Лекари и професионалисти, която засяга цялото човечество и реалността, която възприемаме.Много вероятно е да сте достигнали момента във вашият живот в който нещо липсва или мислите че има нещо много сбъркано със света.

 Религиозните „свети писания” изглеждат неясни и неудовлетворителни. Науката изглежда непредсказуема и непълна.Политиците крият своите тайни зад протекцията на Националната Сигурност докато същевременно все повече отнемат правото на личен живот на хората.Корпоративна Америка се превърна в Корпоративна планета Земя след като суверенитета на всяка една държава е компрометиран от няколко богати фамилии на върха. Образованието се обработва за да скрие истинската история на планетата.Медиите се обработват за скрият истинските събития на тази планета.Спортовете и Забавленията отвличат вниманието и внушават емоции със „свещена” и подсъзнателна геометрия, символизъм, цвят и звук.
КОЛКО ОТ ВАС МИСЛЯТ ТАКА?..


 
интересен
позитивен рейтинг: 9  |  негативен рейтинг: 0

Напиши коментар:

така е,сьгласна сьм с теб!
#1, 12.06.2009 - 06:17
 

Форум Силистра | Гледай СЕИР!
Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!