Избягай от скуката и се забавлявай с нас!
electra75 блог

ДА ДОКАЖЕМ , ЧЕ УВАЖАВАМЕ ДЕЛОТО НА ДЕДИТЕ СИ

ВСЕКИ УВАЖАВАЩ СЕБЕ СИ БЪЛГАРИН И ИМАЩ ПОНЕ МАЛКО НАЦИОНАЛНО САМОСЪЗНАНИЕ  Е  ДЛЪЖЕН ДА ИЗЛЕЗЕ НА 5 ЮЛИ И ДА ДАДЕ СВОЯ ПРИНОС ЗА ЗАЩИТАТА НА ИЗСТРАДАЛАТА НИ ДЪРЖАВА  !  ПОМИСЛЕТЕ , ХОРА ! НЕ СА ЛИ НИ БИЛИ ДОСТАТЪЧНИ 5 ВЕКА " ПРИСЪСТВИЕ "  ? ТРЯБВА ЛИ ДА ПОЗВОЛИМ ОТНОВО ЕДИН САМОЗАБРАВИЛ СЕ И НЕМОЖЕЩ ДА УТОЧНИ МАЙЧИНИЯ СИ ЕЗИК КРЕТЕН , С ВЛАСТТА , ДАДЕНА МУ ОТ " ПАРТИЯТА МАЙКА МИЛА "   , ДА СЕ ГАВРИ С БЪЛГАРИЯ И С ИСТОРИЯТА НИ ? КАТО СЕ ЗАМИСЛЯ ... КАКВА ПО ГОЛЯМА ГАВРА ОТ ТОВА ДА ОМАЛОВАЖАТ ДО ТАКАВА СТЕПЕН КЛИСУРА , БАТАК , ШИПКА ...  ТЕ ХОРАТА ПРОСТО СИ ПРИСЪСТВАЛИ ТАМ , ИЗОБЩО НЕ СА ИЗНАСИЛВАЛИ И КЛАЛИ , НЯКОЙ СИ ТАМ ИДИОТ СИГУРНО СЕ Е НАПИЛ / ДА МЕ ИЗВИНЯТ ВАЗОВ , БОТЕВ И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ВЕЛИКИ БЪЛГАРИ , КЪВ Е ПЪК ТОЯ ЛЕВСКИ ? ТОЙ ЧОВЕКА СИ Е ВЪОБРАЗЯВАЛ , ЧЕ ИМА РОБСТВО ... ПЪК МОЖЕ И САМ ДА СЕ Е ОБЕСИЛ , ТЕ ДОБРИЧКИТЕ ТУРЦИ САМО СА ОТИШЛИ ДА ПОГЛЕДАТ ... СЕИРДЖИИ ТАКИВА / ТА ТОЯ ДЕТО  Е НАПИСАЛ " ПОД ИГОТО " , ИЛИ ПЪК " ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО " , МИ ТЕ СИГУРНО СА ОБЪРНАЛИ ПО НЯКОЯ ДРУГА РАКИЯ И СЪВСЕМ В НЕТРЕЗВО СЪСТОЯНИЕ СА ОКЛЕВЕТИЛИ И ОБВИНИЛИ ГОРКИТЕ ТУРЦИ В ТАКИВА ЖЕСТОКИ ДЕЯНИЯ ...ТЕ МИЛИТЕ НЕ СА ИЗНАСИЛИЛИ НИТО ЕДНА ЖЕНА , НЕ СА РЕЗНАЛИ НИТО ЕДНА ГЛАВА ... НИКОЙ НЕ СА ОБЕСИЛИ ... АБЕ , КВО ДА ГОВОРИМ , КРОТКИ ХОРИЦА И НИТО ЕДИН ХРИСТИЯНИН НЕ СА НАПРАВИЛИ НАСИЛА МЮСЮЛМАНИН ! ЗАСРАМЕТЕ СЕ ГОСПОДА СОЦИАЛИСТИ ! ВИЕ ДОПУСНАХТЕ ПОТОМЦИТЕ НА ТЕЗИ , КОИТО СА СЕ ГАВРИЛИ С ВАШИТЕ И НАШИТЕ ПРАБАБИ И ДЯДОВЦИ , ДНЕС ДА СЕ ГАВРЯТ И С НАС , А УТРЕ ...ДА НЕ ДАВА ГОСПОД ... И С ДЕЦАТА НИ !  САМО БЕЗМОЗЪЧНИ СЪЩЕСТВА МОГАТ ДА ОМАЛОВАЖАТ НЕЩО ТОЛКОВА СЕРИОЗНО КАТО 5-ВЕКОВНОТО РОБСТВО , ДО ЕДНО МИРНО ТУРСКО ПРИСЪСТВИЕ ... НИМА НЕ ОСЪЗНАВАТЕ , ЧЕ ЦЕЛУВАНЕТО НА ТУРСКИ ЗАДНИЦИ НЕ ВИ НОСИ ОСОБЕНО ДОБРА СЛАВА ? КАК ИЗОБЩО МОЖЕТЕ ДА ПОГЛЕДНЕТЕ НАРОДА В ОЧИТЕ ? КЪДЕ Е ВАШАТА СЪВЕСт ГОСПОДА СОЦИАЛИСТИ ? КЪДЕ Е ВАШАТА  НАЦИОНАЛНА ГОРДОСТ ? ЗНАЕТЕ ЛИ КАКВО ИЗОБЩО Е ТОВА ? ЩЕ ПОЗВОЛИТЕ ЛИ ОТНОВО ДА НИ ЗАРОБЯТ ? АКО СЕ СЪМНЯВАТЕ  , ЧЕ ЩЕ УСПЕЯТ ... АМИ ОТКРИЙТЕ ОЩЕ 300 СЕКЦИИ В ТУРЦИЯ , НИЕ В КРАЙНА СМЕТКА СМЕ БЪЛГАРИ , НЯМА ДА НИ ИЗГОНЯТ ОТ РОДИНАТА НИ !!!  ОТВОРЕТЕ УЧЕБНИЦИТЕ ПО ИСТОРИЯ И СИ ПРИПОМНЕТЕ , ПОМИСЛЕТЕ , СТРУВА ЛИ СИ ДА СЕ ПРОДАВАТЕ НА БЕЗЦЕНИЦА ... МИСЛИТЕ ЛИ , ЧЕ ЖИВОТА НА ВСИЧКИ ОНЕЗИ , ЖЕРТВАЛИ СЕ ЗА ДА СЪЩЕСТВУВАТЕ ВИЕ ,  НЕ СТРУВА ПОНЕ ИСТИНАТА ???


 
интересен
позитивен рейтинг: 10  |  негативен рейтинг: 0

Напиши коментар:

Kaкто преди е имало български чорбаджии, живеещи с привилегии, така и сега всички управляващи и облажаващи се от БСП, искат да са новите чорбаджии! ХОРА! ИСТОРИЯТА СЕ ПОВТАРЯ! НО РАЯТА ПАК СМЕ НИЕ! ПРОДАДОХА НИ! ИСТОРИКА ПЪРВАНОВ, СерГЕЯ, МАДРИДСКИЯ ИЗМАМНИК и техните протежета!.. А ние какво правим???..
#2, 27.06.2009 - 20:01
НИЕ , ТИ АЗ И МНОГО ДРУГИ , СЕ ОПИТВАМЕ ПОНЕ ДА ПРАВИМ НЕЩО , НО ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ОЩЕ МНОООГО ДРУГИ СИ ТЪРСЯТ ОПРАВДАНИЯ И СЕ САМОСЪЖАЛЯВАТ И ЗА КОЙ ЛИ ПЪТ ОСТАВЯТ НЯКОЙ ДРУГ ДА РЕШАВА ВМЕСТО ТЯХ
27.06.2009 - 20:06
#1, 27.06.2009 - 15:19
 

Форум Силистра | Гледай СЕИР!
Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!