Избягай от скуката и се забавлявай с нас!
блог
Почувствах се малка. Почувствах се безнадеждно тъжна и загубена. Загубена в отношения между мъж и жена, които не резбирам. Не защото съм глупава, а защото не знаех да мразя ли или да обичам. Поисках да имам нещо, което никой не притежава. Това ми беше грешката. Сега, когато се връщам назад в мислите си, не мога да видя нещата от разстоянието на времето. Всичко продължава да е част от все същото изначално гадно битие, струпало отгоре ми неизхвърлените си на боклука отпадъци. И, аз трябва да приема това съществувание, защото друго няма. Трябва да се примиря с униженията, обидите, самотата... Трябва да кажа, добре гледайте ме в очите и ме лъжете, а аз ще ви вярвам с цялата наивност на света и ще се усмихвам. Понякога ще крещя истерично, ще размахвам юмруци, но това ще е от безсилие, опитващо се да се превърне в лудост. Лудостта е избавление. Не съм я заслужила. Не още.
Някой ден, когато отново почукаш на вратата ми, тя ще се отвори, както винаги досега, но няма да е същото. Ще си спрял да ми се случваш. “Светът обича смелите”. Ти обаче не си смел. Не си и света. И аз не съм. А толкова много исках да бъда твоят свят. Той да започва и завършва с мен.

И по средата отново аз да запълвах празното пространство. Помниш ли как исках да се залепя за теб? От страх го исках. От дребния, просмукващ се в мозъка страх, че ше избягаш и този път ще е завинаги. Няма да ти простя страха и това, че си тръгна.
Ще пиша, а ти ще четеш. Друго няма да има. Вече не. 
интересен
позитивен рейтинг: 2  |  негативен рейтинг: 0

Напиши коментар:

 

Блог: тагове
няма тагове
Архив
Форум Силистра | Гледай СЕИР!
Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!