Избягай от скуката и се забавлявай с нас!
блог
Любовта и страстта са дълбоко-свързани емоции, които се възпроизвеждат на дълбоко психично, физично, телесно и умствено ниво. Тоест, по малко на всяко едно.
Когато ни завладее страстта, трудно разграничаваме дали сме влюбени или просто увлечени.
Хормоните, които ни карат да искаме обекта на желанията си, лесно могат да се объркат с любовното чувство.
Особено трудно е да разбереш дали партньорът ти е влюбен в теб или това е просто фаза на страстно желание, прикрита зад маската на любовта. За да разберете дали е така, представяме ви част от невидимите признаци, които различават двете понятия.

Страст е, ако:

Се усещаш тотално захласнат по външния вид на някого и те привлича тялото и лицето му. Дори преди да го познаваш се усещаш влюбен в него. В съзнанието ти преминават по-скоро сексуални помисли, отколкото трайни разсъждения какво ли семейство би имал той. Не ти пречи, ако с него нямате нищо общо като характери, не те вълнува и какво точно се случва с него. Прекарвате време заедно само, за да правите секс и гледате да се измъкнете, когато може да прекарате време на общо събиране, кино, разходка, гости и др. Заявявате връзката си, но в същото време не се поколебавате да флиртувате с други. След секса се измъквате и си заминавате, вместо да прекарате нощта заедноЛюбов е ако:
Сексът е само едно от нещата и далеч не основното. Намирате партньора си за един от най-неустоимо привлекателните хора, макар и да не е нищо особено. Искате да знаете какво му харесва, какво го възбужда и какво не му се нрави. Обожавате моментите, когато имате възможност просто да лежите до него, или да го прегърнете мълчаливо. Всичко, което искате е да сте заедно и не ви интересува ще правите ли секс или не. Готови сте да жертвате собственото си удоволствие за него. Планирате бъдещето си заедно. Споделяте му постоянно и за всичко, което ви се случва. Всеки път когато може да го зарадвате с малък жест, не пропускате тази възможност. Имате желание да го запознаете с колегите, приятелите и дори семейството си. Разбира се, двата процеса много се различават, но преди всичко са и взаимосвързани. Любовта носи със себе си страст, а от страстта може да произтече най-силната ипламенна любов.


 
интересен
позитивен рейтинг: 4  |  негативен рейтинг: 0

Напиши коментар:

SmilingBoy (35)
Интересно ;)
#1, 16.02.2008 - 20:22
 

Блог: тагове
няма тагове
Архив
Форум Силистра | Гледай СЕИР!
Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!