Избягай от скуката и се забавлявай с нас!
stefi1986 блог

Талисманът пази притежателя му от катастрофи и неприятности през годината

Нов бизнес процъфтява в китайските зоопаркове – продажба да тигърски мустак за късмет. На 14 февруари настъпва китайската нова година, която ще бъде под покровителството на Тигъра. С необичайния талисман можете да се сдобиете срещу цена от 4 до 15 долара. Стойността се определя от дължината, дебелината и блясъка на мустака! Талисманът пази притежателя му от катастрофи и неприятности през годината. Продавачите уверяват, че мустаците са паднали по естествен начин.
Така де, кой ще посмее да дърпа тигъра за мустаците!
След годината на Бика идва годината на Тигъра.

По източния календар тя ще започне на 14 февруари. За всички знаци по западния хороскоп и за всички животни по китайския (източния) хороскоп тя ще се окаже не толкова стабилна, колкото би ни се искало, но ще бъде повече от интересна и перспективна.

Тигрите винаги се движат напред, презират условностите, йерархията и консерватизма. Тигърът е знак на необикновеното действие, изключителната съдба и неочакваните ситуации.

В Древен Китай тигърът е бил символно животно на третия знак на зодиака (Ин), който съответства на Близнаци.

След 2009-а, годината на семейния, упорития и трудолюбив Бик - по китайския хороскоп идва Тигърът-бунтар, годината на металния Тигър, което означава, че стихиите ще бъдат покровителствени от метала, а това обещава доста сложен период за всеки.

А от друга страна през 2010 година ще се увеличи броят на авариите, саботажите, и скандалите без причина. Освен това, общият хороскоп за 2010 година показва, че търпеливите и трудолюбивите ще достигнат своя звезден час.

След кризисната година на Бика, 2010-а ще пробуди оптимизма и ентусиазма на хората, да преживеят финансовата криза и да преодолеят разрушителните последствия от нея. Рязкостта и революционността на Тигъра ще се изрази в тоталното «превъзпитание». Това означава, че ни очакват дълбоки реформи във всички значими обществени устои.

Според хороскопа през 2010 година в обществото ще се появят нови олигарси, които от нищото ще изплуват на върха на следкризисната вълна. Тоест съдбата ще даде шанс на младите и активните, упоритите и настойчиво вървящи към целите си хора. Към властта ще се присъединят свежи лица и нови политически сили.

През следващата година във всички зодиакални знаци ще се прояснят дремещите лидерски качества и желанието да бъдат в първите редици не само в печеленето на пари, но и в кариерата, в стремежа да бъдат красиви, желани, достойни, конкурентноспособни, здрави.

Във всички сфери на живота ще се засили конкуренцията, борбата за място под слънцето, за пари, любов, власт.

Не бива да се забравя, че според зороастрийският хороскоп - 2010 година е още и година на Костенурката, която неминуемо ще остави своя отпечатък върху този период. Политическите интриги ще бъдат достатъчно, но смяната на политическите лидери ще става практически мигновено и по причини непонятни за простосмъртните.

Във всеки случай, годината на жълтия метален Тигър е период на междуличностни битки, силни човешки амбиции, година на достижения и изпитания на здравината на целия живот.
 


 
интересен
позитивен рейтинг: 2  |  негативен рейтинг: 0

Напиши коментар:

 

Форум Силистра | Гледай СЕИР!
Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!