Избягай от скуката и се забавлявай с нас!
afm блог

Фолк - бебе номер 3 за Коко Динев

Фолк-певиците никога не са се отличавали с особен коефициент на интелигентност, но като Емилия друга Неразумница не бях срещала. Не е тайна за никого, че русата дама, наричана от мен с презрителното „певачка”, е бременна в шестия месец от съпруга на Анелия – Константин Динев.
Разбирам, че си руса, разбирам, че си жена, разбирам, че си фолк-певица, но да си толкова нетактична към собственото си дете, не мисля, че някое от гореизброените те защитава, Емилче!
То не беше Нелина, не беше Анелия, сега и на Емилия и дойде редът. Три пъти за щастие. Какво ли е да имаш три деца и трите от различни жени, че и фолк-певици, че и колежки, че и дуетни половинки?
На Емилия очевидно не й пука, че хората я смятат за глупаво и неразумно момиче, имайки се предвид факта, че г-н Динев и Анелия нямат развод, т.е. те все още са съпруг и съпруга.  Дали ще си играят децата на певиците заедно в някой столичен пясъчник? Дали ще ги събира таткото по празниците? За кого ли ще е най-големият подарък на Коледа? Човекът им плаща месечни издръжки, те си шият гиздави премени, каквото ти било писано. Така е, като не мисли с горната си глава Коко Динев, ще стават грешки колкото искаш! Бъдете сигурни, че Емилия и нейното зародишче са грешка за бизнесмена, имайки се предвид красивата съпруга и дъщеричка, които вече си има. А аз толкова се чудих защо русата певачка прилича на дойна крава, когато гостува в „Горещо”, а тя се оказа бъдеща кърмачка.
Въпросната фолк-певица, която приятелите й наричат „Еми”, твърдеше, че за 2008 не си пожелава нищо друго освен работа, а тя чужд съпруг отмъкна и дете си направи. Видяла му е портфейла, разхълцала се е, показала си е силиконовите меса и се взе за титулярка в леглото му. В леглото на… натъртвам… съпруга на колежката й Анелия!
Какво отговаря Еми на въпрос, зададен от журналист за списание “Story” – ще живеят ли тримата заедно? „Още не сме го обсъждали, защото мислим, че е рано.” За кое е рано, кака? Майка в шести месец, женен мъж, нейна колежка-негова съпруга, кое му е раното? То е ясно, ще се оправяш някак ;) 

Тагове:

 
интересен
позитивен рейтинг: 1  |  негативен рейтинг: 0

Напиши коментар:

 

Потребител
Архив
ТУНИНГ Портал | AnimeS-bg.com
Форум Силистра | Flash4e.com | Гледай СЕИР!
Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!