Избягай от скуката и се забавлявай с нас!
Jerry81 блог

Каква прекрасна нощ

Каква прекрасна нощ! Тиха, нежна, топла...Нощ, в която ти се ще да любиш най-красивата за теб жена...Направо тука, под звездите...Да гледат и да ти завиждат! Земята да поема твоята и на любимата потта-тя не би се противила! Земята, поела кръв сълзи и кърска пот, с радост ще приеме и на сладострастието солта! Каква прекрасна нощ! А, аз съм сам...Сам съм с бутилката уиски /вярно наполовина празна /. Седя в канавката край пътя.Моторът ми и той, като мен почива, след много километри през жаркия ни ден.Каква прекрасна нощ!...Ръката ми сама цигарата протяга, устните и те без мен дима поемат...Звезда раздра със светлина небето, проследих я с поглед как умря...Дали дете видя я,дали си нещо пожела?!Каква прекрасна нощ!

В този миг мирът ми се изгуби...Силует луната скри от мен...Погледнах вяло, така, без интерес, с най-смразяващ поглед /при това предвзет/.Тъпо! Жена пред мен се беше спряла.С рокля нежно синя. И смея да твърдя, че с чар и красота природата я бе дарила. Но червилото и ярко, няма как да сгрешиш-работничка,пеперудка,курва...Все е тя...Мен, какво ми дреме? Плътта е нейна, плътта сега е стока, че и здраво се котира...Тъй мислех си, но ми прекъсна мисълта с въпрос:

--Защо си тука спрял? Жена ли търсиш? Тук няма да намериш...

Погледнах я в очите този път...Подадох и бутилката с уиски, угарката си бавно загасих :

--Не, жена не търся, аз съм тъй...Пътувам, после спя...Животът ми такъв е , падам си номад!

Сега бе неин ред да се учуди, да каже"Абе педераст...",но тя не го направи...Седна в канавката до мен и после пихме направо от шишето.../ Какво като е курва, аз не съм гнуслив/ Главата си облегна в/у гумата ми задна, отпи,опъна си от фаса и тихо, много тихо промълви:

--Вземи ме тази нощ при теб...Ще ти помогна с палатката, добра ще бъда, няма да те окрада!

Ръка протегнах, погалих черната ѝ къдрава коса /Какво като е курва, тя все пак е жена /.Посегнах да отпия , ръката ми се спря...Тя почна да разказва живота си сама. Сама , тъй все едно ме няма, сякаш биография чете... Без срам, без свян...Каква прекрасна нощ! Бутилката бе празна, надигнах се-ще купя друга, а мадамата се шмугна...В канавката се сви...Изгледах я с поглед , като идиот :

--Какво ти става? Нали вече ти казах: Цигари, алкохол, палатка-всичко ще делим...Няма да избягам, връщам се сега...

Запалих "Харлея" в нощта, подадох доста "газ". Моторът ми поднесе леко и...Каква прекрасна нощ! Тя ми се усмихна, аз видях...Видях усмивка на дете...На твоята, на моята, на неговата дъщеря! Няма как да не намеря магазин! Уиски има на всяка бензиностанция...Цигари взех, кола и някаква закуска...На изхода се сблъсквам с някакъв си тип, какво ми пука аз съм окрилен. Погледна той, някак странно,но съм свикнал да ме гледат тъй. Яхнах си мотора и отпраших пак извън града. Каква прекрасна нощ! Нощ, в която ТРЯБВА да се напиеш! Нощ, в която, като вълк ще виеш...Нощ , в която ще поискаш да убиеш!

Седя с бутилката /отново е половина/...Канавката е пуста-няма я моята героиня...Цигарата на устните ми пари, а аз съм стиснал парче от синя рокля...Каква прекрасна утрин!! 
интересен
позитивен рейтинг: 18  |  негативен рейтинг: 0

Напиши коментар:

Cecka722 (46)
mnogo e gotino
#1, 01.10.2010 - 22:52
 

Форум Силистра | Гледай СЕИР!
Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!