Избягай от скуката и се забавлявай с нас!
tan4ity блог

10- те LюбИiiмиi фPа3иii Hа вSяKа з0диiiя

Овен ::::: --- 1. По-добре не спорете с мен.__ 2. Първо ще го направя, а после ще помисля. ___3. Там където останалите спират, аз натискам газта.___4. Ще бъда вечно млад.___5. Направи го като мен – и без това няма да го направиш по-добре.___6. Най-трудното е да изслушаш събеседника докрай.___7. Упорството не е порок. 8. Лесно е да се контролира ситуацията, сложно – собствените емоции.___9. Един овен е добре, два овена са много.___10. Не нападам пръв, но не дай Боже да ме засегнат.

Телец ::::: --- 1. Не ми е жал за парите, дето похарчих, жалко че бих толкова път.__2. Не ми трябва чуждо, не пипай моето.___3. И най-лошият мир е по-добър от най-добрата кавга.___4. Не безпокой този, който се е установил.___5. По-добре красив диван, отколкото красив залез.___6. Яденето е сериозно нещо.___7. Галеното теленце от две майки суче.___8. Когато си втори икономисваш сили.___9. Не мога да понасям запалки-еднодневки!___10. Дегустатор – това е истинското ми призвание.

Близнаци ::::: --- 1. Днес не съм такъв като вчера.___2. Който владее ситуацията, владее информацията.___3. Един акъл е добре, два – още по-добре, особено ако принадлежат на един и същи човек.___4. Фигаро тук, Фигаро там.___5. Идеята, както и всички продукти, не бива да залежава.___6. Един телевизор, телефон в къщата - добре, а три още по-добре.___7. Който не е успял, той е закъснял.___8. Движа се по живота като скутер по вода – без да потъвам, ама затова пък бързо.___9. На пазара не отговарям за пазаруването.___10. Обичам количеството защото за качеството не ми остава време.


Рак ::::: --- 1. Моят дом е моята крепост.___2. Да глезя другите е истинското ми призвание.___3. От всичко на света е най-добре да се запасиш с търпение.___4. Този, който умее да чакам, постига всичко.___5. Срещай се с приятели вкъщи, а не в кафето.___6. Нищо не стопля така душата както вида на пълен хладилник.___7. П-добре спестявай и търпи, но нещо хубаво купи.___8. Тежко се живее там, където няма къде да се скриеш.___9. Нося навсякъде миналото на гърба си.___10. Нима едно палто се износва за 20 години?

Лъв ::::: --- 1. Ще ви поведа към светлата далечна шир.___2. По-добре да помагаш, отколкото да ти помагат.___3. Добри маниери - половин успех.___4. Слънцето свети за Лъвовете.___5. По-добре хубава длъжност и кабинет, отколкото добра заплата.___6. Обичам да печеля много, но и да харча много.___7. По-добре да имаш у вас роял, отколкото пияно – пък дори и да няма кой да свири на него.___8. Въпреки приветливия си вид, в душата си съм диктатор.___9. Ако ще се прави нещо – да е по-голямо.___10. Защо ви е слънце, щом аз съм с вас????
Дева ::::: --- 1. С труд и търпение всичко се постига.___2. Скромността краси не само девойката, но и девата.___3. Всеки живее за себе си, но служи на другите.___4. Навсякъде е нужен ред – и в мислите, и в кухнята.___5. Докажи ми определено логично, че сме създадени един за друг.____6. Кривият таван направо ме побърква.____7. В големите мащаби се губя.___8. Не мога да извадя костилките на цяла кофа череши.___9. Във всяка Дева се крие истинска дама.___10. Мухоморката трябва непременно да бие на очи, а бялата гъба и така си е добре.

Везни ::::: --- 1. Без партньор съм като без ръце.___2. Най-противното нещо е да се спори.___3. Побеждавай съгласявайки се.___4. Принципни са само глупаците.___5. Ще въвлека който и да е в каквото и да е.___6. Красотата ще спаси света.___7. Всичко трябва да се прави с настроение.___8. Най-трудното е да направиш избор.___9. Не над всички "i" трябва да се постави точка.___10. И сега не знам дали съм за белите или за червените.

Скорпион ::::: --- 1. Жалко е когато няма кого да ужилиш.___2. Всяко събитие е като дивана: в него винаги има скрити пружини.___3. За усмивка трябва да има сериозна причина.___4. Можеш да се освободиш от всичко, но не и от собствените си страсти.___5. Пея своите любовни песни на бойното поле.___6. Не всеки може да издържи погледа ми.___7. Моите страсти рядко се показват навън – като акула, която рядко излиза на повърхността.___8. Светът ще пропадне без рицари.___9. Не всички Отел-ловци са се появили на този свят!___10. Приличам на кактус – моето приказно цвете се отваря само за избрани.


Стрелец ::::: --- 1. Трябва да има много добри хора.___2. На когото съм длъжен прощавам всичко.___3. Най-прекрасната отпуска е околосветското пътешествие.___4. Главното в проблема е неговият мащаб.___5. Не е възможно някой да ми се сърди.___7. Угризение на съвестта? Какво е това???___8. Задълженията красят само посредствените хора.___9. Глупаво е да се притесняваш предварително. Дайте да оправим нещата.___10. Който не си изпълнява задълженията просто трябва да ги изпълнява.


Козирог ::::: --- 1. Не съм конче, нито състезателен кон. Аз съм маратонец.___2. И сам воинът е воин.___3. Не нарушавай законите – ще услужиш на някого, но ще хванат теб.___4. На мен ми трябва малко. Моето имущество е огледалото на моите успехи.___5. Животът прилича на влак, който пристига на всяка гара точно по разписание.___6. Приятно е да мислиш за далечни страни докато си седиш вкъщи.___7. Истинският Козирог се познава като коняка – по това колко е отлежал.___8. Струва си цял живот да драпаш към върха пък дори и само за да плюеш веднъж долу в ниското.___9. Само аз се подмладявам с годините.___10. Бавно, бавно, но като хвана – не пускам. .Водолей ::::: --- 1. Колко скучно е да приличаш на другите!___2. Щом съм те измислил, стани такъв, какъвто искам.___3. Предразсъдъците са измислица на глупаците.___4. Бъдещето просто трябва да бъде прекрасно.___5. Трудно е да бъдеш ангел, но трябва!___6. Доброто намерение е по-важно от добрите дела.___7. За да станеш новатор трябва първо да забравиш за традициите.___8. Пари? В живота има и по-важни неща.___9. Първо приятели, после семейство... ако разбира се остане време.___10. Няма по добър и по-бодър от мен.

Риби ::::: --- 1. Да почувстваш е по-важно, отколкото да помогнеш.___2. Не мога да се откажа от алкохола, както и рибата от водата.___3. Редът е измислен от скучните хора.___4. Не отлагай за утре това, което може да се отложи за вдругиден. .___5. Малко ли е, че съм обещал...___6. Да бързаш докато работиш е все едно да гълташ без да дъвчеш.___7. Готов съм да разбера всички, само не и себе си.___8. При буря върбата се огъва, а дъбът пада.___9. Всички знаят, че съм зает, но малко знаят с какво точно.___10. Не ме притискайте! Ще ви се измъкна като риба! 
интересен
позитивен рейтинг: 20  |  негативен рейтинг: 0

Напиши коментар:

beci552 (63)
Има доста верни неща
#1, 04.11.2010 - 19:17
 

Форум Силистра | Гледай СЕИР!
Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!