Избягай от скуката и се забавлявай с нас!
ysmivka блог
 Кое е това нещо, което има силата да превърне сивата реалност в приказка? Кое кара душата ти да запее, а ти да танцуваш и да се смееш така безгрижно? Откъде се появи този чуден блясък в очите ти? Как ставаш по-прекрасен с всеки изминал ден? Кое ти дава умението да откриеш красотата във всичко, което те заобикаля? Кое в теб свети силно и те свързва с живота?
Най-хубавата магия е направена на теб! Да, това е Любовта! Никога не ти омръзва, все има с какво да те изненадва. Тя е Свобода. Радост. Едновременно желание от двете страни. Искра, дошла от небето. Твоя мечта, която се сбъдва!
 Любовта съществува не само в приказките с щастлив край, или пък в някой мил спомен от детството ти, което никога няма да се върне.
 Достатъчно е да вярваш в нея - колкото повече, толкова по-често ще се прояви при теб. Не, това не е наивност, а е усет към истинските неща, които биха могли да ти дарят най-доброто от себе си, ако се освободиш от предразсъдъците си. Да, хубаво е понякога да си непредубеден към любовта, така по-рядко ще пропуснеш шанса да забележиш чудесата, които наистина се случват около теб!
Между другото...ако харесваш филми с много усмивки и фантазия, хубави послания за любовта - "Омагьосаната" е точно за теб. Приятно гледане! :)

155f76273.jpg

155f76283.jpg   


 
интересен
позитивен рейтинг: 5  |  негативен рейтинг: 0

Напиши коментар:

 

Форум Силистра | Гледай СЕИР!
Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!