Избягай от скуката и се забавлявай с нас!
lavichka блог

Пророчествата на Ванга

Явления като Ванга, които неоспоримо са феноменални, идват на земята, за да подскажат колко категорично е единството им с Космоса. Човечеството трябва да се обедини и заживее в мир. Това ще стане чрез една Месиянска личност която ще "подпише вечния мир". До 2012 година ние трябва да го разпознаем и последваме воденето му. Това ще ни изведе от кризата и войните които са сковавали историята от първите ни предци до днес.

Това видя Ванга: Началото на Втората световна война и изхода от нея; Датата на смъртта на Борис III; Идването на комунизма в България; Събитията в Прага през 1968 г.; Размириците в Ливан; Изборната победа на Индира Ганди през 1979 г.; И скорошната й смърт; Войната в Никарагуа през 1979 г.; Перестройката и разпадането на СССР; Оставането на България извън югоконфликта; Сближаването между Русия, Китай и Индия; Обединени балкански страни Апокалипсис в началото на XXI век

ВАНГА ="post-title>
Ванга обещава, че пророкуваното в Библията за Второто пришествие ще се сбъдне. Тя го описва като Миротворец който идва в нашето време и ще "подпише вечния мир"... ще сплоти религиите.

"Онова, което е написано в Библията, ще се сбъдне! Апокалипсисът ще дойде! Вие не, но децата ви ще го преживеят!"

„...това е Той, който отново се връща при нас, както беше обещал, всички апостоли сега са в движение, всички апостоли са на Земята, тъй като времето на Свети Дух настъпи."

"След 2000-ната година няма да има катастрофи, ни потоп. чакат ни 1000 години мир и благоденствие."

Тази личност явно е вече сред нас на земята и работи за световния мир. По думите на Ванга това е:

"Този който ще подпише окончателния договор за мира на планетата". "Христос отново ще дойде на Земята в бели дрехи. Настъпва времето, когато определени хора ще почувстват със сърцето си завръщането на Христос"

Раждането на месиянска фигура в източна страна е пророкувано и от Настрадамус и от Тамара Глоба и от Корейските пророчества, Чун-гам-нок:

“Не се съмнявайте в това, че на изток ще дойде Свят Човек от Небето. Обаче, ако не получи признание на Изток, той ще се покаже на хората в Англия, Америка и други страни на Запад.”

Кой е този обещан миротворец? прочети="post-title>


 
интересен
позитивен рейтинг: 0  |  негативен рейтинг: 0

Напиши коментар:

 

Форум Силистра | Гледай СЕИР!
Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!