Избягай от скуката и се забавлявай с нас!
lavichka блог

Baba Vanga-Predskazva energiq na slanceto!

ВАНГА ПРЕДСКАЗВА: "енергия от слънцето"

.

Ванга предсказа "енергия от слънцето" и свръх бързи влакове


Ванга предвижда много точно, че "Добивът на нефт ще спре" и ще открием нов вид енергия; ще се появят свръх бързи влакове на магнитни възглавници и хората ще пътуват с големи скорости. "През 2018 година влаковете ще се движат на релси, идващи от слънцето. Добивът на нефт ще спре и Земята ще си отдъхне", пророкува тя. 2012 обаче е ключова за това дали ще приемем Месията, който идва "да подпише вечния мир" или ще последват бедствия.

Предсказаните от Баба Ванга бързи влакове на магнитни възглавници вече съществуват, и свеът днес наистина изчерпва природните енергиини ресурси, което доведе до много разработки за добив на енергия от слънцето.

Вселенската Федерация за Мир, основана от д-р Сан Мьон Мун работи точно за осъществяване на проект за световна магистрала и свързване на всички столици със свръхбързи влакове на магнитни възглавници.

Технически това е напълно възможно? Магнитните възглавници в съчетание с вакумни тунели премахват съпротивлението и позволяват с 15% от нужната енергия за най-бързия в момента влак в света, да се постигне 10 пъти по-висока скорост. Оказва се, че финансирането на този проект за световна магистрала ще бъде 5 пъти по-евтино от разходите, направени от САЩ само за войната в Ирак. Още повече, "това ще бъде много по-ефективен начин да се прекратят войните от военните и силови методи," заявяват от Надденоминационния и наднационален съвет за мир (ННСМ). Това ще донесе безмерна икономическа изгода, но тя ще промени коренно живота на хората и в много други аспекти.

Федерацията за мир се надява с това да премахне етническите, национални, религиозни и расови напрежения във света. Което буквално означава, да се премахнат границите и човечеството да се почувства "като едно световно семейство."


Според пророчествата на Ванга, светът ще започне да се променя към мир от 2000-ната година, но реално тази промяна в посоката ще стане осезаеме към 2012 г. Ванга предсказва, че до 2050 ще видим невероятно техническо развитие и просперитет, което определено ще е резултатът от мира и обединението на религиите, които пророчицата предвижда.

Ванга завършваше така: „Тогава ще дойде Осмият и той ще подпише окончателния мир на планетата, но това ще е началото на края!” С други думи началото на новия свят ще бележи края на старите системи изградени на базата на егоизма. Сатанинския свят вече ще започне да упада с издигането на новата култура на мир. Господството на земята ще бъде изцяло в Божиите ръце и авторитет, или както Библията казва, „Ново Небе и нова Земя”.

От Федерация за Мир също говорят за алтернативни източници на енергия, които трябва да разрешат проблемите със световния глад, като осигурят свободен достъп на хората до храна, енергия и медицина. Както въздуха е безплатен така и тези жизнени потребности трябва да бъдат задоволени за да може хората да пренасочат усилията си от егоистично трупане на материални богатства за себеоцеляване към безкористен и щастлив живот за благото на другите. С други думи, края на света е края на злото; идва осъзнаване и нов свят на мир и благоденствие!

2012 Е СЪДБОНОСНА!

Защо 2012 г. е толкова важна за човечеството? Не само календарът на Инките определя 2012 г. като годината за края на света, Нострадамус и много други пророчества сигнализират, че в тази година ще се осъществи грандиозна промяна в пътя на човечеството. Ванга говори за идването на месиянска личност, човек, който по думите и "той ще подпише окончателния мир на планетата, но това ще е началото на края!” С други думи началото на новия свят ще бележи края на старите системи изградени на базата на егоизма.До 2012 г. човечеството трябва да приеме Божието водене дадено чрез тази личност и да промени курса си към изграждането на свят на мир и любов. В противен случай ще последват невероятни бедствия и възможна атомна война която ще унищожи голяма част от населението.

Раждането на месиянската фигура в източна страна е пророкувано и от Настрадамус и от Тамара Глоба и от Корейските пророчества Чун-Гам-Нок. “Не се съмнявайте в това, че на изток ще дойде Свят Човек от Небето. Обаче, ако не получи признание на Изток, той ще се покаже на хората в Англия, Америка и други страни на Запад,” заявява Корейското пророчество.“На света ще се яви такъв Сват Човек, затова гледайте на цялото творение непредвзето. Този човек ще се обяви в годината на Чинс (2000-2001 или 2024-2025 ) и ще обедини цялия свят. На хората, заслепени от златото, ще е трудно да се откажат от съблазни. Търсете тайното послание в Южна Корея – в него е скрито всичко”, но “ Глупавите хора не ще могат да го намерят." “ Напускайки островната страна, той ще обходи цялия свят, проливайки кървави сълзи. Той ще дойде като истински Свят Човек, следвайки велики нравствени принципи и ще обедини конфуцианството, будизма, христианството и всички други религии. Вярвайте, че в това време ще дойде първородният син на Бог. Страната, жителите на която не вярват в Бог и Го предадът, ще бъде разрушена навеки”. 
интересен
позитивен рейтинг: 4  |  негативен рейтинг: 1

Напиши коментар:

 

Форум Силистра | Гледай СЕИР!
Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!