Избягай от скуката и се забавлявай с нас!
brazil блог
 Възможно ли е приятелство между мъж и жена? Или подобно общуване е прелюдия към сърдечна история...
   Представителите на различните знаци от Зодиака се отнасят по различен начин към противоположния пол.
Любовен зодиак Предишна статия Следваща статия     
   
   Възможно ли е приятелство между мъж и жена? Или подобно общуване е прелюдия към сърдечна история...
   Представителите на различните знаци от Зодиака се отнасят по различен начин към противоположния пол.
   НО НЕ "ДО ГРОБ"
   Овни - приятелската връзка с тях често преминава в любовна и обратното. Удава им се да съхранят дружеските отношения със своите предишни възлюбени, а романът със стар познат винаги може да започне отново. Влюбчиви са и обичат честата смяна на "декора". Затова не разчитайте на "любов до гроб" с тези представители на зодиака.
   РОМАНТИКА В БИТА
   Телците не могат да възприемат жените като приятелки. Любовта в живота им има огромно значение и затова избират физически и сексуално привлекателни партьори, а не ярки личности, с които би им било интересно. Болезнено преживяват раздялата и не са съгласни да продължат отношенията си във вид на приятелство. Завърши ли романът, с него си отива и любовта, и интересът към този човек.
   "ПРИЯТЕЛСКИЯТ" ЗНАК
    За Близнаците любовта означава много по-малко от дружбата. Влюбеност без дружеска симпатия и непринудено общуване за тях е невъзможна. Не е задължително дружбата им с представител на противоположниия пол да прерасне в любов. Ако любовната връзка е завършила, не биха имали нищо против да останат приятели завинаги.
   ЦЕЛТА ОПРАВДАВА СРЕДСТВАТА
    Раците са загадка за приятелите си. Те са потайни и прикрити и често под вид на приятелството се стараят да го/я защипят в любовни отношения, а после неусетно и трайно да го/я задържат до себе си.
   РОДЕНИ ДА ЛЮБЯТ И ДА ПОВЕЛЯВАТ
    Лъвът обича да командва приятелите си. Затова му върви повече в любовта, където демонстрира щедростта на характера си, сексуалността и силата на чувствата си. Мъжете-Лъвове рядко дружат с мъже, а жените-Лъвици - с жени. Обичат леките приятелски отношения с противоположния пол и привличат много поклонници/чки. Това не пречи на моногамния им начин на живот.
   С ДАЛЕЧЕН ПРИЦЕЛ
    Девите са много общителни и на пръв поглед изглежда, че са отлични причтели и с жените, и с мъжете. Те винаги се притичват на помощ, но имайте предвид, че потребностите им са съвсем земни. Мъжете-Деви ценят интелектуалното общуване, затова по-често от жените-Деви дружат с представители на противоположният пол.
За Везните е важно да се харесват на всички без изключение и да бъдат нужни. Те могат изобщо да не се интересуват от проблемите и увлеченията на събеседника си, но ще направят всичко, за да създадат приятно впечатление. Естествено е при такъв характер Везните да се интересуват повече от другия пол и "сприятелявайки" се, да си осигурят още един обожател/ка.
   КАКВО СЕ КРИЕ ПОД МАСКАТА?
    Да разгадаеш намеренията на Скорпиона и неговото истинско отношение към другите не е просто. Сексуалният интерес в живота му означава много. Способен ли е на приятелство или под маската му се крие любовен интерес - този въпрос може да се изясни само след време. Ако отсреща му откажат сексуално общуване, приятелството ще бъде подложено на сериозно изпитание.
   КОЙ Е ТУК ЛИДЕРЪТ?
    Стрелецът привлича с оптимизма си многобройни приятели. Представителите на противоположния пол могат да разчитат на искрена дружба с него, без да се опасяват от замаскирано влечение или опит да ги "завържат". Жената- Стрелец е лидерка в компанията на многобройните мъже. Сред тях могат да бъдат нейни бивши, настоящи и бъдещи поклонници. За Стрелеца любовта е весело приключение и едва ли би пожертвал дружбата си заради нея.
   ЗАВИДНО ПОСТОЯНСТВО
    Козирозите са верни и постоянни в симпатиите си. Нямат много приятели и не обичат шумните компании. Мъжете-Козирози дружат с мъже, а жените - с жени. Мъжът-Козирог е прекалено зает с работата си, за да се интересува от духовното общуване с жена и да губи драгоценно време за дружески контекти с нея. Но ако по силата на обстоятелствата му се наложат именно такива отношения с жена, Козирогът ще бъде верен в тази дружба и няма да се измъчва с мисълта как да я превърне в роман.
   ОБЩЕСТВЕНОТО ПО-ВИСОКО ОТ ЛИЧНОТО
   Никой по-добре от Водолея не знае какво значи истинско приятелство. Жената-Водолей е рядък случай, когато е възможно общуване с мъж само заради общуването. Не приема любовните раздели като трагедии, а като естествен обрат на житейските събития. С бившите си партньори съхраняват приятелството.
   Приятелството се превръща...
    Загадъчните Риби често поставят в задънена улица околните с неопределеността в отношението към тях. А ухажорите им, както и приятелите от другия пол винаги са предостатъчно. Всички тези “категории” при тях плавно преминават от една в друга: днес – най-добър приятел, а утре любовник, и обратното.


 
интересен
позитивен рейтинг: 4  |  негативен рейтинг: 0

Напиши коментар:

 

Потребител
Блог: тагове
няма тагове
Архив
Форум Силистра | Гледай СЕИР!
Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!