Избягай от скуката и се забавлявай с нас!
tedi18 блог
Зодия РАКИЯ (21.О3-20.04)
Разнолики ,но и разнодъхави са родените под знака на ракията.С право българинът отколе вика: "Мириша на ракия,а не на простотия!" Жената от тази зодия понякога я наричат "слаба ракия" , но често тя се оказава скоросмъртница или пукница.Мъжът-ракия е с лют нрав,а за да няма махмурлук не става от масата.
Зодия ВОДКА (21.04-21.05)
Широки души са родените под знака на водката.Жената-водка можете да я протежавате физически,но духовно никог.Мъжът-водка е повече от брат-с него винаги можете да се сортачите за някое мероприятие ,било то цяло или половинка...Под този зодиакален знак беше държавата на СССР,но я гаврътнаха на екс (и отдавна е екс),та остана само нимнът-частушка "Не хочу в забой,а хочу в запой..."!
Зодия ВИНО (22.05-21.06)
Родените през първата половина на зодията са Бяло вино ,а през втората половина-Червено.Първите ги предпочитат студени,вторите-със стайна температура.Но и двата вида са собре приети,защото-както твърдят древните римляни-в тази зодия е истината.Словоохотливи са -почнат ли веднъж ,спиране няма.
Зодия РОМ (22.06-23.07)
Зраво стъпили на четири крака върху житейската палуба  са родените под знака на рома.това са хора,призоваващи към пътешествия .Девизът им е :"Всички пътища водят към рома!"Лакоми са за революции-както за социални,така и за сексуални-а с умопомрачителните си поразии доставят удоволствие и на околните около себе си.
Зодия УИСКИ (24.07-23.08)
Родените под знака на уискито са достъпни но не за всеки.В погледите им почти винаги блестят бучки лед.Жената-уиски по правило е с повечко лед,което е сигурен признак,че ще ви изпързаля .Не може да и се отрече обаче,че винаги го прави фигурно-с висока оценка както за слойност така и за артистичност.Мъжът-уиски не пада по долу напротив-винаги е отгоре.
Зодия БРЕНДИ (24.07-23.08)
Добри партниори са родените под знака на бренди-непретенциозно интимни,но достатачно делови.И все пак е по-добре  да им се доверите за валутна операция ,отколкото за хирургическа.Жената-бренди гледа повече на кафе,отколкото в очите.Мъжът-бренди пък предпочита да си гледа  работата, т. е. да пие без откъсване от производството.
Зодия МЕНТА (24.09-23.10)
Родените под знака на ментата са хрисими на вид, с което могат тъй да подлъжат всеки,че да позеленее чак.Жената-мента често намира призванието си в търговията,мъжът-мента в политиката.Но ако жената прави така,че да печели само тя (пеейки " Душата ми кантар е и все се удрям в него",то мъжът прави така ,че губи цял народ.
Зодия ДЖИН(24.10-22.11)
Привидно затворени,родените под знака джин винаги са способни да ви изненадат,като се извисят.Духовното е тяхната стихия и те много добре си знаят цената.Истинският джин не е  за всеки-логото му е :"Аз съм  дух,другите да го духат!"И жената джин  и мъжът джин могат да създадат добро отлежало семейство,но не бива да им се дава много свобода.
Зодия КОНЯК (23.11-21.12)
Родените под знака на коняка са достолепни и жушават респект.Хич и не правете  опити да им сваляте звездите-те държат на своите.Е, жената коняк не би имала нишо против да свалите самата нея,но обезателено в хотел с мноооого звезди.Мъжът коняк е толкова словоохотлив,че заради сладката приказка би пренебрегнал не само съпружеските си задължения,но и извънсъпружеските.
Зодия МАСТИКА (22.12-20.01)
Студени външно,но точно с това привличат околните родените под знака на мастика.Тяхното кредо е :"Никаква мистика,всичко е мастика!".Жената мастика е идеалната съпруга,символ на семейния мир-с нея под маслинови сенки замезват с маслинки...Държавата ГЪрция е под знака на мастиката,но там на тази зодия и викат Узо.
Зодия ВЕРМУТ (21.01-19.02)
Изключително общителни родените под знака на вермута нямат нищо против да ги забъркват в служебни или интимни коктейли.В резултат на последните се явяват много смесени бракове.Всички от тази зодия обичат да ги клатят-вярват ,че така коктейлът става по хубав.Тяхната всеотдайност ги издига в службата,защото те умеят да придават сладост.
Зодия БИРИ  (20.02-20.03)
Светли и тъмни биват  родените под знака на бири,но и двата вида обещават светло бъдеще.Всеки търси тяхната компания,особено сутрин.Пред житейската пяна тяхната е за предпочитане.Жените- бири винаги са на една ръка разстояние,а мъжете бири знаят защо.Под този зодиакален знак са много държави, като Германия и Чехия се чувстват най-щастливи.Бирите са приятни на вид,спретнати-винаги с бяла якичка.

Тагове:

 
интересен
позитивен рейтинг: 5  |  негативен рейтинг: 0

Напиши коментар:

iNsaNeiN (28)
4erveno vino sno6ti pih i kapka ne ostana
po ustnite mi 6tom gori... :D :PpPpPp
#1, 03.04.2008 - 17:06
 

ТУНИНГ Портал | AnimeS-bg.com
Форум Силистра | Flash4e.com | Гледай СЕИР!
Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!