Избягай от скуката и се забавлявай с нас!
sisenceto9 блог

Живот, мечти, съдба

Какво правим в живота? Сегашните ни постъпки остават във вечността.
Каква е целта в живота ти? Каква е мечтата ти?
Ще ви кажа нещо, което вече знаете.
- Света не е само щастие и дъги. Той е много мръсно и гадно място. Не се интересува, колко сте корави, че ви пребива докато не паднете на колене, но ще го направи само, ако вие му позволите. Ще срещнете много трудности в живота си. Живота е труден свиквай! Няма магия, която да го оправи, всичко зависи от теб самия. Не се предавай, когато живота е труден! Не е важно, колко силно те е ударил, по - важно е да ли ще имаш сили да се изправиш.
Колко ще поемеш и ще успееш ли да продължиш? Колко силно желаеш успеха? Готов ли и да продължиш и да дадеш всичко от себе си? Задай си въпросите:
Какво правя в живота си, просто ходя на работа, на която не искам да ходя? Да извърша незначителни услуги и да ми плащат за да бъда манипулиран глупак ли? Или мога да изляза и да си изживея живота по моя начин, както аз искам и силно желая, с моите мечти и моите правила. Не позволявай на страха да застане по средата между теб и мечтите ти.
Най - големият ни страх не ни спира. Истинския страх, е че сме по - велики отколкото си мислим. Това е нашият живот, страхът не е тъмнината, плашим се от светлината и нашето величие. Като се правиш на умен не помагаш на света, няма нищо страшно от светлината.
ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА ГРЕЕМ КАТО ДЕЦА. Не само един от нас, а ВСИЧКИ!!!
Ако позволим и нашия живот да грее, ще дадем предимство и на други хора да ни последват. Ще се освободим от собствения си страх.
Ти имаш силата да промениш живота си. Ние трябва да продължим да живеем. Никой няма да дойде и да те спаси вместо теб. Ти създаваш своята съдба.
Ако вярваш в мечтите си, действай за осъществяването им. И те ще станат реалност.
Ако знаеш кой си, покажи им, но трябва да си готов да поемеш болката, не да слушаш, кой какъв ти казва да бъдеш. Страхливците го правя, А НИЕ НЕ СМЕ ТАКИВА.
Вярвай в себе си и своите мечти. Това, което мечтаеш си е твое. - Разбираш ли?
Не позволявай никой да определя вместо теб. Направи го и ще успееш. Време е да отприщиш шампиона в себе си. БЕЗ ИЗВИНЕНИЯ!!!


 
интересен
позитивен рейтинг: 1  |  негативен рейтинг: 0

Напиши коментар:

dqdobili (60)
#1, 05.09.2016 - 08:17
 

Форум Силистра | Гледай СЕИР!
Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!