Избягай от скуката и се забавлявай с нас!
tatqna29 блог

13 неща, които е добре да спрем да правим

1. Спрете да общувате с хора, които сриват самочувствието ви! Особено, ако всячески се мъчите да ви харесат.
2. Спрете да живеете в миналото. Не може да го върнете, нито да го поправите.
3. Спрете да се опитвате да контролирате всичко. Никой не е успял, вие също няма да успеете.
4. Спрете стремежите си да угодите на всички!
5. Не се страхувайте да поемете риск. В крайна сметка, по-добре да опиташ и да не успееш, отколкото никога да не си опитал.
6. Научете се да казвате „Не“ и „Не мога“!
7. Спрете да мислите „Ама, какво ще кажат хората?“ Хората ВИНАГИ ще говорят, без значение до колко ще съобразявате действията си с тяхното мнение.
8. Спрете да прекарвате свободното си време между четири стени. Оставете компютрите, изгасете телевизорите и излезте навън!
9. Спрете да се тъпчете с боклуци! Те съвсем не са „сладката страна на живота“.
10. Спрете да събирате ненужни вещи! Изхвърлете всичко, което не ви е влизало в употреба повече от година.
11. Спрете да се оплаквате! Никой не ви е виновен за каквото и да било.Вие сами сте взели решение да се доверите, да постъпите по даден начин или да се обвържете с определени хора.
12. Спрете да се мръщите! Не знаем дали позитивното мислене със сигурност ще помогне да ви се случват хубави неща. Но със сигурност знаем, че отрицателното няма да помогне!
13. Спрете да съдите! Всеки си има своята история, своята истина и своя начин на мислене. Вие също!
Снимка: 13 неща, които е добре да спрем да правим1. Спрете да общувате с хора, които сриват самочувствието ви! Особено, ако всячески се мъчите да ви харесат.2. Спрете да живеете в миналото. Не може да го върнете, нито да го поправите.3. Спрете да се опитвате да контролирате всичко. Никой не е успял, вие също няма да успеете.4. Спрете стремежите си да угодите на всички!5. Не се страхувайте да поемете риск. В крайна сметка, по-добре да опиташ и да не успееш, отколкото никога да не си опитал.6. Научете се да казвате „Не“ и „Не мога“!7. Спрете да мислите „Ама, какво ще кажат хората?“ Хората ВИНАГИ ще говорят, без значение до колко ще съобразявате действията си с тяхното мнение.8. Спрете да прекарвате свободното си време между четири стени. Оставете компютрите, изгасете телевизорите и излезте навън!9. Спрете да се тъпчете с боклуци! Те съвсем не са „сладката страна на живота“.10. Спрете да събирате ненужни вещи! Изхвърлете всичко, което не ви е влизало в употреба повече от година.11. Спрете да се оплаквате! Никой не ви е виновен за каквото и да било.Вие сами сте взели решение да се доверите, да постъпите по даден начин или да се обвържете с определени хора.12. Спрете да се мръщите! Не знаем дали позитивното мислене със сигурност ще помогне да ви се случват хубави неща. Но със сигурност знаем, че отрицателното няма да помогне!13. Спрете да съдите! Всеки си има своята история, своята истина и своя начин на мислене. Вие също!


 
интересен
позитивен рейтинг: 19  |  негативен рейтинг: 0

Напиши коментар:

SERVAL (27)
Благодаря, вотът ви е записан.Вие гласувахте с +5 точки, т. к. вашата активност e 82%
#4, 17.11.2013 - 21:26
#3, 17.11.2013 - 19:30
Sentinel (34)
браво
#2, 17.11.2013 - 13:58
Pirinka (61)
Интересно! Хареса ми!
#1, 16.11.2013 - 23:18
 

Форум Силистра | Гледай СЕИР!
Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!