Избягай от скуката и се забавлявай с нас!
ven4i блог

КОЙ КОГО ПРАВИ НА ЛУД?!

Ето какво се получава-Някой си влюбен в някоя си,но в скайпа и фейсбука ще го хване половинката му,затова се крие в сайтове като сибир беге с любовницата си.Само не ми е ясно защо бърка кефа си с нея, любовта с това да я величае като голям талант и не в другото ,което го интересува, а и измисля други дадености,които са просто нелепи.Кажи си ,браток, че ти е хубаво с нея в леглото и от там си в състояние и балерина да я изкараш,самода и се харесаш и да ти се ....даде. Резил повече за мъжкото в мъжа, а за жената е миризлива работа.

Ето стихът по този повод,дали е поезия преценете сами,защото на мене хич, ама хич не ми прилича на стих та камо ли поезия. Все едно че извънземен го е писал, събирал от тук и там и станало уж един стих....голямата работа.Оле,било голямата работа!Wink

И има ли кой да ми отговори в този сайт какво получават хората, които копират и поместват чужди стихове,какво получават от автора на стиха ,доста е прозрачно и смешно,драги!? Коя е Бистра ,коя Деница,не е важно ,но е много смешна тази игра на профили, имена . Първо си мислех че е заради търговията с чужди стихове и тем подобни,но сега се убедих,че е заради влюбените семейни двойки изневеряващи на половинката си та дори и в сибир беге .Все пак там са анонимни или по точно с чужди имена и като профил и като автор ,а дали не са чужди и ласките им към любовника, та и неговите ласки. Май всичко е търговия ,интересчийство. Давайте, аз така или иначе не съм по тази част, но ще тегля благословията на плагиатите, анонимните и фалшивите в сибир беге. Защото истината преди всичко-голата истина,пък нека някой си пише коя била тя, ама тази истинската ,истинната, която явно малцина познават.

Ето и стихът,без заглавие Smile

..........

Помня въпроса, след който гневът те задави
и на прага застанаха други лукави очи.
Тръгна стъписан човекът, някой остана.
Непознатият дишаше страх и издишаше дим.
Тежкият луд в яростта си забрави да плаче
и смехът ти сега е монета, която дължиш.
Сутрин си смъртен - в дълбоката сянка удавен,
вечер се връщаш в съня си почти невредим.
Как да намериш невинни очи за нататък?
Някой затвори вратата и хлътна в ума си.
Самотата е глад за отдавна отречен приятел,
снизходителен жест на вълната,
преди да те блъсне.
Всичко, което потъва изглежда различно.
Свети на дъното камъче - обла сърдечност.
Гневен свидетел околния смисъл отрича,
тъмна мъгла се издига над дните ни речни.
А човекът мълчи и се учи да бъде обичан.
Капе сърцето на облака...Лудият плаче -
в двете му стръмни очи долината се стича.
Смисълът слиза отгоре с глас обитаем....
БИСТРА МАЛИНОВА

Та така.Небивалици,вампирски сблъсъци,луди и какво ли не още ...разхвърляни думи без смисъл-

явно с умисъл! Едно многоточие за заглавие,което явно сочи ,че се касае за посвещение на любовник,който е в сайта-определено.Но не само многоточието, а и картинката на човечеца-някой си....хи,хи!

http://m.sibir.bg/uploads_bg/blog/0355298/img_355298_594222_b.jpg?1400616630

След това се стъписах-човекът тръгнал,но някой останал.Раздвояване на личността . Абе много луди сред поетите и поетесите! Диша страх, издишва дим-оперделено вампиризъм и то в душа на уж творец.Не знам да има тежък и лек луд,който осъзнава какво е плач.Смях е нещо вътрешно,душевно ,не може да бъде монета и то на заем.Пак вампиризъм или по точно на мой език казано това си е направо перверзия със словото -нашето, а и мисълта на човешко същество,каквото би трябвало да е това създание написало тези брътвежи,като стих.Някой хем затворил вратата,хем хлътнал в ума си-ужас! Та това думи за поезия ли са освен че не са и смислени?!Самотата жест на вълна, но преди да те блъсне-ама точно казано това си е гавра със всичко човешко и ценностно.Ууу...открива Америка-"Всичко, което потъва изглежда различно."И на дъното как свети това камъче,и то в ОБЛА СЪРДЕЧНОСТ? Я ми я обяснете как изглежда тази обла, обла,обла сърдечност. Околен смисъл няма,та чак да има и свидетел -това да не ви е прокуратура и съд! Против съм-моите дни не са речни,а и на другите човеци на два крака,не сме риби при това искате и не морски. Фантасмагории,изкривяване на мисъл,смисъл, пълен хаос на думи нахвърляни без ред и дори лек помисъл. Липса на човешки разсъдък. Този път сайта ще прокапе,след като облака има сърце,което капе,защото този пост с този стих определено е продънен де от гръм,светкавица, де от глупост и простотия, невежество и ПРЕВЪЗНАСЯНЕ! В две стръмни очи долина се стичала,защо стръмни? Защото аватара на Деница,която помества този стих уж на Бистра, ако са вярни тези имена изобщо ,та този аватар е с маска и си крие очите -леко изкривени-стръмни де.Ужас,какво предпочитание!

http://m.sibir.bg/uploads_bg/img/0355298/img_355298_2345731_s.jpg

И все пак долината се стичала, а смисълът слизал при това с глас и то необитаем! Резил, пълна трагедия на този болен мозък съчинил не,а прекроил взети от тук и там думи в това творение нарекла го Деница стих!Никой не може да ми покаже как капи сърцето на облака,но ръчичката ,която е сътворила,написала товаявно е на ясно,както и на мене ми е напълно ясно колко и какви перушани има тук в сайта и се пишат на поетеси и поети, а забравят най важното,че товапросот неса те,неса душите им.Тяхните са продадени отдавна от момента в който им спря вдъхновението и си драскат и прават пясъчни кули от чужди мисли и изкривени думи. Хаос, обърканост направо СБЪРКАНОСТ!


Тагове:

 
интересен
позитивен рейтинг: 1  |  негативен рейтинг: 0

Напиши коментар:

 

Потребител
Архив
2018
декември (16)
ноември (22)
октомври (21)
септември (27)
август (37)
юли (26)
юни (23)
май (27)
април (11)
март (18)
февруари (19)
Януари (25)

2017
декември (45)
ноември (48)
октомври (28)
септември (14)
август (22)
юли (17)
юни (17)
май (31)
април (42)
март (26)
февруари (20)
Януари (22)

2016
декември (29)
ноември (12)
октомври (22)
септември (10)
август (16)
юли (16)
юни (15)
май (25)
април (25)
март (31)
февруари (34)
Януари (1)

2015
декември (12)
ноември (9)
март (2)

2014
декември (5)
ноември (18)
октомври (20)
септември (12)
август (17)
юли (28)
юни (7)
май (50)
април (14)
март (15)
февруари (3)
Януари (5)

2013
декември (26)
ноември (40)
октомври (16)
септември (73)
юли (2)
юни (14)
май (23)
април (20)
март (17)
февруари (20)
Януари (8)

2012
декември (3)
ноември (1)
октомври (4)
септември (3)
август (1)
юли (16)
юни (3)
май (4)
април (5)
март (2)
февруари (6)

2011
ноември (1)
август (24)
юни (10)
март (6)

2010
октомври (5)
май (2)
март (1)
февруари (3)
Януари (3)

2009
юни (13)
февруари (1)
Януари (14)

2008
декември (10)
ноември (21)
септември (2)
юни (6)
май (2)
април (6)

Форум Силистра | Гледай СЕИР!
Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!