Избягай от скуката и се забавлявай с нас!
ven4i блог

ПАРАДОКСИ Не е първоаприлска,данните са заляли интернета." За ГЕРБ са гласували само 16,8% от имащите право на глас – 83,2% не са гласували за Бойко

ГЕРБ какви победители са, но спрямо фактите от 6 810 341 души имащи право на глас, гласувалите за Бойко Борисов са 1 147 283 души или 16,8%. Това значи, че 83,2% не са гласували за ГЕРБ. При това положение е повече от смешно от партията на Бойко Борисов да се радват на победата си, защото тя не е легитимна.

ГЕРБ се похвалиха, че и най-много за тях били гласували в чужбина. Истината обаче е друга. Общо гласувалите в чужбина са около 100 000 души, като 24,45% от тях били дали своя вот за ГЕРБ. Българите в чужбина обаче са към 3 млн. души. Да се биеш в гърдите, че са гласували няколко хиляди за тебе е пак повече от смешно.

След победата на ГЕРБ последваха и много обиди по адрес на българския народ, които не са верни. Българският народ не е гласувал за ГЕРБ, както се вижда от статистиката, а масово не е гласувал въобще.

Колкото до едномилионния електорат на ГЕРБ. Нека да не забравяме, че това е партията на държавната администрация и институциите в страната. Държавната администрация в България е към 800 000 души, които повечето под строй са отишли до урните да подкрепят вожда си."

http://bultimes.bg/za-gerb-sa-glasuvali-samo-16-8-ot-imashtite-pravo-na-glas-83-2-ne-sa-glasuvali-za-boiko/

„Колкото до едномилионния електорат на ГЕРБ. Нека да не забравяме, че това е партията на държавната администрация и институциите в страната. Държавната администрация в България е към 800 000 души, които повечето под строй са отишли до урните да подкрепят вожда си.”
В съжденията си по този проблем предпоставям Лениновото определение за същността на ПАРТИЯТА като АВАНГАРД НА КЛАСИ. Според мен ПП Герб е партия на българската КОМПРАДОРСКА БУРЖОАЗИЯ – представител на едрите, средните и дребните компрадори, както и на лица, споделящи компродорската идеология, без реално да са компрадори и буржоа. Задачата на голямата наука е да нарисува портрет на тая сбирщина от компрадори и компрадорчета, които се консолидират като класа чрез Герб. Без такъв портрет, истината за политико-икономическата действителност в страната ще продължи да тъне в мъгла.


Тагове:

 
интересен
позитивен рейтинг: 0  |  негативен рейтинг: 0

Напиши коментар:

 

Потребител
ТУНИНГ Портал | AnimeS-bg.com
Форум Силистра | Flash4e.com | Гледай СЕИР!
Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!