Избягай от скуката и се забавлявай с нас!
fanta2310 блог

Мъжете ли трябва да се съобразяват с жените в леглото или напротив?!

До преди няколко години отговорът на този въпрос се считаше за елементарен.Това, че мъжете трябва да се съобразяват с всички психологически, анатомически, хормонални и сексуални особености на жените, се смяташе за природна даденост! Като резултат- всички средства за масова информация се бяха заели да ни ограмотяват нас - мъжете във всички тайни и особености на женския организъм, с които трябва да се съобразяваме, ако искаме да ни се отвори парашута!
Да, така беше доскоро! От десетина години насам, на Запад, а отскоро и в България, все повече жени изучават всевъзможни /а и не толкова традиционни/ техники за възбуждането на един мъж и това е така, защото ако не ги владеят - просто няма да си получат своето и ще останат на сухо!Преди години четох в научно списание, че според медицински изследвания започнати през 1962 г., мъжете родени след тази година в резултат на използваните хербициди, пестициди, инсектициди и др. рязко са влошили сексуалните си показатели! По-късно, с навлизането на памперсите, компютрите с техните електромагнитни излъчвания, ксероксите и факсовете с отделяния от тях озон, на някои консерванти и оцветители използвани в хранително-вкусовата промишленост, на честите случаи на прекаран и нелекуван трипер, както и на странични ефекти получавани в резултат на масовите имунизации, са довели до плачевни и необратими увреждания в мъжката потентност.
Верен на икономическата си природа, сравних коефициента на намалялата мъжката потентност за последните 100 години с непроменения такъв на жените и стигнах до извода, до който отдавна са стигнали в развитите страни - от стимулиране се нуждаят не жените, а мъжете!
А вие какво мислите по въпроса?

Тагове:

 
интересен
позитивен рейтинг: 2  |  негативен рейтинг: 0

Напиши коментар:

 

Форум Силистра | Гледай СЕИР!
Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!