Избягай от скуката и се забавлявай с нас!
fanta2310 блог

Има няколко типа жени, с които задължително трябва да си се срещал.

Толкова много невероятни жени около теб, как да разбереш, коя е най-подходяща за теб? Самата истина е, че няма как освен ако не излизаш с тях на среща. Мъжете трябва да трупат опит от срещи, по този начин те ще са по-добре подготвени, когато намерят своята сродна душа, а междувременно ето няколко женски типажа, които е добре да познаваш отблизо.

1. По-възрастна жена - ако все още не си излизал с по-възрастна жена, не знаеш какво изпускаш. Жените на зряла възраст са посещавали места, видели са неща и притежават изискана мъдрост, която ти млади приятелю трябва да попиеш като гъба. По-възрастните жени знаят кои са и какво искат. Прекарай малко време с такава жена и ще получиш ясна представа за живота и ще разбереш, че за да бъде една жена желана не трябва да е непременно да е млада.Докато познанията за виното, пътешествията и живота са част от приключението да излизаш с по-възрастна жена, ено от най-големите преимущества е това, че по-зрялата жена може да е твой ментор в леглото и да те научи как да задоволиш напълно една жена.
.
2. Мъжко момиче
Всяко момче трябва да преживее срещата с този рядко срещан вид жени, които говорят като жени и изглеждат като такива, но обичат спорта, бирата и екшън 4. Умната жена
В играта наречена - връзки визията често е по-важна от интелекта (поне за първата среща). Истината е, че повечето мъже се заглеждат по готините мадами, а не по интелигентните такива. Това е жалко, защото остроунмините момичета са не само,че предпазват мозъка ти от това съвсем да залинее, но и може да ти помогне да осъзнаеш факта, че да жените (или поне някои от тях ) имат мозък и са равностойни на мъжете. Мъжете се чувстват застрашени от умните жени, тъй като имат уязвимо его. и Все пак какво могат да научат мъжете от срещите с такива жени - преди всички това, че имайки равностоен партньор в интелектуално онтошение може да бъде много предизвикателно и секси.


5. Изкусителката
Фантазията на всеки мъж- да излиза с жена, която е ненаситна и постоянно иска още и още и е много креативна в леглото. Добрата новина е, че тези момичета наистина съществуват и ако излизаш с такава това ще те научи на някои истини. Не не за тези, за които вече си представяш. Всеки мъж трябва бързо да изкара този тип жени извън своята система, като разбере, че само сексът не може да бъде основата на една дългосрочна връзка. Защото в началото със сигурност е страхотно, но в момента, в който вече поискаш нещо повече, тя няма какво повече да ти даде. В този момент разбираш, че връзката ви е изцяло сексуална. Разбира се сексът е много важен, но не е единствен.Тагове:

 
интересен
позитивен рейтинг: 6  |  негативен рейтинг: 0

Напиши коментар:

 

Форум Силистра | Гледай СЕИР!
Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!