Слава

Слава - това е индикатор за популярност. Тя ще бъде показана в профила на всеки потребител.

Слава

Колкото повече потребители са те добавили към приятелите си, толкова по-голяма слава получаваш – този показател не се увеличава от тези потребители, а от потребителите, които са добавили твоите приятели към свои. С други думи: ако към приятелите си те е добавил потребител с висока слава, славата ти става висока. Ако те е добавил потребител, който няма приятели, славата ти остава непроменена.

Това сте вие
приятели
това са приятели

Как да увелича славата си?

На схемата е изобразен потребител, който е добавен от потребители - 1, 2, 3 като приятел. Вторият приятел никой не го е добавял към списъка си с приятели, затова той не повишава славата на потребителя. Най-много се вдига славата на приятел 3, който е добавен в най-много списъци с приятели.

Какво точно показва славата?


Показва колко си известен сред потребителите на Limpa.bg.
Славата ти се променя в реално време автоматично - например когато някой те добави в списъка си с приятели.

Може да сравниш славата си с най-известните потребители на Limpa.bg (намира се на страницата със статистики) или със славата на приятелите ти.

Кой е по-известен - ти или най-добрият ти приятел?

Как да увелича славата си?


Създаването на фиктивни акаунти и добавянето на твоя акаунт към списъка им с приятели няма да помогне. Причината е много проста - фалшивите ти акаунти не са популярни. Само реални потребители, които са те добавили към списъка си с приятели, могат да увеличат славата ти.

Съвет!


Съвет: За да увеличите своята слава можете да поканите приятелите си да се присъединят към сайта .Отначало славата Ви не се увеличава, но след като други потребители започват да те добавят към списъка с техните приятели, вашата слава ще се увеличи. В допълнение получаваш бонус точки за всеки регистриран потребител, който беше поканен от Вас.

Можете да поканите приятели от вашия MSN , Gmail или чрез email. Ако потребителят се регистрира, вие автоматично сте в списъка с неговите приятели. Можете да намерите всички тези методи за покани в страницата с "Настройки".


Форум Силистра | Гледай СЕИР!
Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!