Правила

Всеки регистриран в Limpa.bg, се съгласява и задължава да спазва правилата на сайта.

Правила за приятно прекарване

 

1. Услугите на limpa.bg са безплатни (с изключение на допълнителните такива). limpa.bg предлага услугите "във вида, в който са" и не носи отговорност по отношение на надеждността на тяхното функциониране, броя и вида на включените функционалности, условията за достъп до услугите, осигуряването на помощ, инструкции и други параметри.

2.limpa.bg запазва правото си да променя условията и правилата на сайта според необходимостта, като промените ще бъдат отразени на тази страница.

3.Молим потребителите, които не са съгласни с правилата на limpa.bg, да не използват limpa.bg сайта.

4.Потребителите, които нарушават правилата на сайта, са напълно отговорни за последствията, което може да доведе до блокиране на профила.

5. limpa.bg не възстановява виртуалните пари при блокиране на профил.

6. В случай, че потребител нарушава системно правилата на сайта, екипът на Limpa.bg може да блокира акаунта му без да дават обяснения за това.

7. Забранено е да се ползва чужда лична информация и снимки в профила. Всеки потребител може да има само един акаунт. Повтарящи се акаунти ще бъдат блокирани без предупреждение.

8. Забранено е да се пращат верижни писма и каквито и да е рекламни съобщения през пощенската кутия, коментари, клубове или профила.

9. Заплахи, обиди и неприлични думи са забранени във форума, лични съобщения, коментари към снимки или потребителското име за Limpa.bg.

10. Насаждането на религиозна омраза, расистка пропаганда или други неетични дейности са забранени.

11. Забранено е да се оценяват снимки и преглеждат профили като се ползват програми или скриптове.

12. Забранено е да се влиза в акаунт на друг потребител или да се нарушава спокойствието на потребителите на Limpa.bg по какъвто и да е начин да ползват услугите на сайта.

При нарушаване на правилата нарушителят ще бъде наказан. Модераторите могат да дадат предупреждение, ако нарушението е по невнимание или незначително. Не се позволява оспорване на предупрежденията и забележките на модераторите. Ако нарушението е грубо, акаунта на потребителят ще бъде блокиран без право да си го върне обратно.

Правила за добавяне на снимки

1. Снимката, която искаш да качиш трябва да е в JPG формат, да няма бели полета около нея останали от сканиране и да е правилно разположена, да не е обърната с главата надолу.

2. Потребителят и неговото лице трябва да се виждат ясно на снимката. Човекът трябва да е отпред, когато на снимката има много други хора. Преди да качиш снимка, моля да се увериш, че снимката е с добро качество, не е твърде малка или размазана.

3. Ако на снимката има повече от един човек, тогава трябва да се посочи кой точно е потребителя на снимката в описанието. Имената на снимките може да са на български или на английски.

4. Порнографски или еротични снимки са забранени. Модераторите решават къде е лимита между порнографски/еротични и позволени. Неприлични и обидни снимки, и имена на снимки не са позволени, агитиращи към расизъм, враждебни или насилствени (например прицелване на някой с оръжие) снимки са забранени.

5. Снимки, на които се показват или употребяват наркотици, алкохол или цигари са забранени. Модераторите могат да забранят снимка, на която потребителят е очевидно пиян, употребява цигари или алкохол, описанието на снимката агитира към употреба на алкохол/цигари. Листа на канабис и наргилета също се считат за непозволени.

6.Забранени са снимки на 0-6 годишни деца. Всички снимки на деца под 7 години се считат за детски, освен ако собственика на акаунта не е 7-10 годишен потребител. Ако 25 годишен потребител качи снимка, на която е на 9 години, също се смята за детска снимка. Когато 9 годишен потребител качи снимка, на която е на 9 години - тогава е ОК.

7. Забранени са снимки, които съдържат реклами на самите тях или в описанието им, лога на други сайтове. Ако Limpa.bg потребителското име не съдържа реклама в себе си е позволено да се покаже това име на самата снимка или в описанието й. Забранено е да се ползва и знака за авторско право ©.

8. Забранени са снимки с лошо качество,обработени с допълнителни ефекти, фонове на други снимки, сглобяването на отделни снимки. Допускат се обработени снимки само ако са с по-добро качество.

9. Може да добавиш една и съща снимка само веднъж към даден профил. Повторение на дадена снимка не се допуска

10. Забранено е качването на чужди или с авторско право снимки. Ако потребителят няма позволение да ползва дадена снимка на която има и други хора, тогава е забранено да се качва тази снимка. Използването на авторски детайли също е забранено (лога, фонове и др.).

11. Ако са нарушени авторските права, първо се обърнете към човека, публикувал снимката на Limpa.bg. Ако това не помогне изпратете емайл на webmaster@limpa.bg, като добавите кореспонденцията проведена с човека, който е сложил снимката (включително имената, датите и часовете на изпращаните писма и линк към снимката).

12. Ако човекът на снимката или собственикът на авторските права не е дал съгласието си да се публикува снимката и предявява претенции, то човекът публикувал снимката носи пълна отговорност.

13. В съответствие със закона, всички данни, които могат да се използват при залавянето на нарушител на авторски права, предоставяме на съответните власти съобразно със закона. Моля, имайте предвид, че модераторите могат да забранят дадена снимка, която не е в конфликт с правилата на сайта, но съдържаща неподходящо съдържание или можеща да засегне някой.

14. Дали снимките са подходящи се решава от модераторите на limpa.bg. Заяждане и коментиране на тяхното решение не е позволено и може да доведе до блокиране на акаунта.

Ако имате въпроси свързани с правилата на сайта обърнете се към някой от модераторите.

Блогове Limpa.bg

Limpa.bg дава на потребителите място, където те могат да изразят своите мисли, чувства, преживявания или просто да споделят идеи и мнения с други потребители. Също така, за да запазим съдържанието оригинално и една цивилизована среда за блогове, Limpa.bg прилага следните правила:

  • Блогове с порнографско или еротично съдържание не се приемат.
  • Частни разговори по вътрешната поща Limpa.bg не се приемат в блогове.
  • Заплахи, обиди и друго нецензурно съдържание, са забранени в блога.
  • Конфликти и възможни конфликти между потребителите няма да бъдат приемани в блогове, лица в такава ситуация може да изясни всички въпроси в лично пространство или се обадете на модераторите на Limpa.bg.
  • Блогове с цел реклама са забранени.
  • Ако някой от блоговете не е по правилата на сайта, моля изберете опцията "съобщи за нарушение".
  • Модераторите на Limpa.bg ще проверят и ако съществува нередност, ще я отстранят.
Само модераторите на Limpa.bg могат да взимат решения какво е редно и какво не на сайта.

...

Валута на сайта

Limpa.bg има изключителните права да продава виртуалната валута на сайта СОЛ. Продажбата на виртуалната валута между потребители е забранена. Виртуалните пари (SOL) има срок на действие, (SOL) изтичат 6 месеца след последното използване на платена услуга или 6 месеца след последното посещение на сайта. (SOL) ще бъдат премахнати от сметката, когато те изтичат. Потребителите ще получат съобщение от Limpa.bg за виртуални пари на 30, 7 ден, 1 ден преди изтичане на срока на действие. За да удължите срока, трябва да купите всякакъв вид платена услуга на сайта Limpa.bg, Добави пари в сметката или получи (SOL) от други потребители. Виртуални пари, получени от сайта Limpa.bg (за игри и т.н.), не обхващат датата на изтичане. Потребителят може да види датата на изтичане в своята сметка .

OpenSocial приложения правила и условия

Добавяйки приложението, вие му давате достъп до публичния ви профил и списъка с приятели. Когато добавите приложение към профила си, вие споделяте публичната си информация с разработчика на приложението, с приятелите си, които получават известия и с всеки друг потребител на това приложение на този сайт или друг сайт, където се използва това приложение. Под "публична информация" имаме предвид всяка информация, която няма лични настройки ограничаващи достъпа до нея.

Информация за контакт

Сайта се управлява от: Rate Solutions OÜ (reg. nr. 10998212), address: Pärnu str. 69, Tallinn, Estonia, 10134
За всички въпроси по отношение плащане с кредитна карта, моля пишете на плащания .
За всички други въпроси пишете на поддръжка клиентиФорум Силистра | Гледай СЕИР!
Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!