WAP сайт

Какво представлява?

WAP.limpa.bg е Limpa.bg версия, която може да ползваш на мобилния си телефон. Ако си навън и пред теб няма компютър, тогава може да ползваш сайта през мобилния си телефон: в wap.limpa.bg може да четеш и отговаряш на писмата си, преглеждаш снимки, профили,ТОП... По този начин може да ползваш Limpa.bg в автобуса, на училище, на парти, в планината... Ако телефона ти е нов модел, влез на PDA.limpa.bg който има повече функционалности.

Как да ползвам wap.limpa.bg?

Напиши адреса wap.limpa.bg в WAP браузера на телефона си и вече си в wap.limpa.bg мобилната версия. Може да го зададеш като начална страница и тогава wap.limpa.bg ще се отваря всеки път когато стартираш мобилния интернет.

wap.limpa.bg не работи на мобилния ми телефон, какво да направя?

За да ползваш wap.limpa.bg ти трябва мобилен телефон който поддържа WAP. WAP за мобилните телефони е като Интернет за компютрите, всички нови телефони го поддържат. Възможно е да имаш настройките за WAP на твоя мобилен оператор на телефона, ако не са може и сам да си ги направиш. В зависимост от оператора който ползваш:

М-Тел: Изпратете SMS до 1010 с текст netg; Обадете се на безплатния телефон *88 на Центъра за обслужване на клиенти на М-Тел; Посетете някой от М-Тел магазините

GLOBUL: Изпратете SMS съобщение на номер 100 със съдържание wap.

vivatel: Услугата е достъпна за всички клиенти на абонаментните услуги на vivatel, без да е нужна допълнителна активация.

След няколко минути на телефона ще получиш необходимите настройки. Запази ги и вече може да ползваш wap.limpa.bg.

Колко струва?

Limpa.bg не таксува за ползването на wap.limpa.bg ! Мобилните оператори имат такса за ползване на мобилен интернет/GPRS, като точната цена зависи от оператора и от тарифния ти план. Обикновено таксуват на обема трафик, който си ползвал, т.е. колкото повече страници и снимки прегледаш толкова по-голям трафик ще направиш. Страниците на wap.limpa.bg са оптимизирани и като трафик са много по-малки от Интернет страницата limpa.bg. Най-добре и разумно е да провериш какви са цените на мобилният ти оператор, преди да започнеш да ползваш WAP версията на сайта.


Форум Силистра | Гледай СЕИР!
Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!